Restauranter

Hvis man ser bort fra morgenmaden spiser man faktisk rigtigt godt i Amerika, og før i tiden fik man også en anselig portion når man bestilte man på en restaurant, dog virker det som om portionerne idag ikke er ligeså
Ponderosa

Aftens tid hos Ponderosa

store som da vi var der i 2009 og 2010, men der er også indført et krav om at restauranter skal oplyse om hvor mange kalorier man indtager, og dette kan meget vel have indflydelse på den portion mad de servere idag.
Når man er færdig med at spise forventer tjeneren også at man tager resten med hjem, og de kommer helt automatisk med en doggybag til din mad, og de er meget forundret hvis man ikke vil have resten med hjem, dette kan man også sagtens opleve ved en buffet.
Det er obligatorisk at give imellem 15 og 20% i drikkepenge, og i mange tilfælde vil man opleve at de simpelthen er påført regningen, har også i flere tilfælde oplevet at der er anført 2 beløb og så vælger man det beløb man vil betale.

Morgenmad


Vi har 2 eller 3 gange via en menu, ikke buffet, bestilt morgenmad på restaurant og det har mildest talt begge gange været under al kritik, en kedelig bolle med noget ubestemmeligt på, eller en ubestemmelig omelet.
Så er det lidt bedre hvis man vælger en morgenmads buffet hos Ponderosa, den svare vel til en rimelig brunch buffet herhjemme, og så kan man jo altid slutte af med en softice med krymmel, det er jo Amerika.
Man kan også får en rigtig god morgenmads buffet hos Golden Corral, adressen hvor vi plejer at komme er: 6077 W Irlo Bronson Memorial Hwy.(US192)

Frokost Aftensmad


menukort

Menukort hos Ponderosa

Frokost har aldrig rigtigt været noget vi har gjort så meget ud af, typisk har det været en gang dyrt fast food i parkerne, eller vi har købt noget brød og lidt forskelligt pålæg i butikkerne og så spist det hjemme. (Og her savner vi i allerhøjeste grad det hjemmelige danske rugbrød)

Vi har dog prøvet at spise frokost i Florida Mall, og det kan godt anbefales. Deres spiseområde er en stor plads omringet ca 20 forskellige fast food restauranter, hvoraf flere har rigtig god mad, så her skulle alle gerne kunne finde noget de kan lide.

Af hensyn til aflastning af husmoderen, og priserne generalt har vi stort set altid spist aftensmad ude, og hvis vi kigger på pris/kvalitet er der ikke noget der slår Cissis pizza, 4 mennesker incl. drikkevare med refill, under 200kr. for deres buffet, og det er pizza der slår den danske pizza med flere længder.
I buffeten indgår iøvrigt både forret (Suppe) og dessert (et lille udvalg af amerikanske kager)

skibet fulton

Gourmet restauranten Fulton

I den modsatte ende hvor det er kvalitet før pris, har vi skibet Fulton i Disney Spring, her spiser 2 voksne og 2 børn en gourmet middag incl. vin til de voksne og sodavand til børne, med forret til de voksne for 1000kr.
Fulton er derfor altid mindst en gang på programmet når vi er i Orlando.

Men desværre eksistere Fulton ikke længere, skibet er der stadigvæk men nu hedder det Paddlefish, og vi har ikke spist der siden det skiftede navn.

I Disney spring kan jeg også anbefale at spise både i Rainforest Cafe samt T-rex.
Her er maden OK, men det er så absolut udsmykningen af de to restauranter der er i højsædet. Rainforest cafe føler man sig hensat til en jungle med alverdens dyr, der både bevæger sig og brøler, og det går helt galt når der også med jævne mellemrum kommer tordenvejr.
Rainforest cafe

Pas på elefanten i Rainforest cafe

I T-rex er man sat tilbage til dinosaurenes tid, og man har slet ikke tid til at smage maden, iøvrigt skal man her henvende sig i receptionen der er sat op uden for, og så får man en tid hvornår man skal vende tilbage, det er ikke unormalt at der kan gå 1-1½ time før man får lov til at stille sig i køen !!!!!!
Dog er køen kun af 5-10 min. varighed, inden man bliver afhentet af en tjener.
Da vi var i T-rex i 2009 bestilte vi hver en ret, iøvrigt den samme så vidt jeg husker, og herefter spurgte tjeneren hvor vi kom fra, og så fik vi beskeden at vi ikke kunne bestille 2 retter, men kun 1 og så to tallerkner, så det måtte vi så nøjes med, skal lige sige at til trods for dette kunne vi ikke spise op, så stor ros til den tjener, vi skulle så have dessert og spurgte så nu pænt hvor mange vi måtte bestille til os 2 voksne og 2 børn, 1 var svaret og 4 tallerkner, desserten består bl.a. af is, og til trods for at vores datter er en stor isspiser, spiste vi ikke op, i 2012 hvor vi var seks
T-rex restauranten

Under havet i T-rex restauranten

personer og ungerne nu gik som voksne, bestilte vi den samme dessert og 6 tallerkner, nu fik vi spist op, men der var ikke nogen der havde lyst til mere.

I 2012 skulle vi seks mennesker prøve en fiskebuffet med hummer hos Boston Lobster, og de var absolut ikke nærige med hummerne, havde meget besvær med at slippe for at få lagt en på tallerken hvergang man var oppe ved buffeten.
De var også meget flinke til at fortælle os hvordan man nu spiser en sådan hummer. Men desværre faldt maden ikke i vores smag, ingen af os er udpræget til alt godt fra havet, men er man til det vil jeg da anbefale at ligger vejen forbi, og med en pris incl. drikkevare på 1700 Dkr. for 6 mennesker er det vel også en acceptabel pris for alle de hummer man kan spise.

Vi har også besøgt Dennys et par gange, med meget varieret resultat, første gang var det ganske udmærket, havde det ikke været det havde der nok ikke været en anden gang, som var under al kritik. Det var to forskellige steder, så skal man på Dennys vil jeg anbefale den der ligger på 5855 W Irlo Bronson Memorial Hwy.(US192)

Så skulle vi jo også selfølgelig prøve Hooters, det blev desværre kun ved forsøget, da vi efter at have fået plads, fik bestilt og leveret noget at drikke, samt beskeden at nu ville hun komme med et menu kort, men efter lidt mere end en ½ times venten på dette kort, blev vi enige om at skulle vi havde noget at spise denne aften måtte vi nok finde et andet sted, så vi har ikke inu prøvet deres mad.
I 2016 besøgte vi så igen Hooters og denne gang lykkedes det også både at få bestilt og spist maden, og jo det er ok mad, prisen taget i betragtning. De har et hav af forskellige sovse/dressinger til maden og det kunne faktisk være rart hvis man kunne få nogle smagsprøver inden man bestilte hvilke man ville have, de er dog indelt i grupper afhængig af hvor stærke de er.

Så er det også værd ar nævne Colorado House of Beef, som også har en fantastisk aften buffet, og bestiller man øl til maden får man glasset med hjem.
Vi besøgte dem så igen i 2014, men nu var det langt fra det vi havde forventet, men kan så også nu konstatere at de er lukket

Tilsidst vil jeg også nævne Black Angus Steakhouse, hvor maden absolut også er ok, men det vi først og fremmest lage mærke til hos dem, var at vi fik lov til stort set at spise i fred og ro, normalt bliver man spurgt adskillige gange under hver ret om alt er tilfredsstillende, her blev vi kun spurgt engang under hver ret.