Andre seværdigheder


Udover de ting der nævnes her er der rigting mange ting, der sikkert også er intressante, men her ligger jeg vægt på de ting vi har set og prøvet.


Kennedy Spacecenter:


Man kan ikke have været i Florida uden at besøge Kennedy Spacecenter.
Da vi var i Florida første gang var der planlagt en opsendelse af rumfærgen Discovery. Jeg undersøgte så muligheden for at komme ind og se denne opsendelse, men det var kun muligt at købe billetter til et område 10 km fra opsendelstedet, så kunne vi ligesågodt se det fra Orlando, så jeg fik heldigvis aldrig købt nogle adgangbilletter, selve opsendelsen blev udskudt flere gange, og den kom først afsted da vi var kommet hjem.
Kennedy Spacecenter

Rumfærge

Gatorland:


Er man vild med alligator er dette absolut en park man bør besøge, her er et bredt udvalg af alligatore i alle variationer, endog hvide alligatore, men har man været en tur på Anhinga trail i Everglades er det en lidt tam oplevelse.
Gatorland

Indgang til Gatorland.
Hvis man tør.

B-52 Memorial Park:


Et lidt ukendt hyldest park for B-52, ved siden af Orlando lufthavn, men hvis man intressere sig for fly skal man køre forbi og kigge på dette absolut store fly.
Da parken ikke har en decideret hjemmeside, er her adressen hvis man vil forbi og kigge:
8100 Bear Rd. Orlando, FL 32827
En stor flyvemaskine

B-52

Old Town kissimmee:


En gågade i USA ?,
Gaden indeholder udover en række forretninger og restauranter også et spøgelseshus, samt en forretning med over 100 smagsvarianter af popcorn
Fre- og Lørdag aften er der desuden paradekørsel af ældre biler, med alverdens udsmykninger, specielt lørdag aften er et tilløbsstykke.
Old town

Old Town

Fantasy of Flight:


Efter at have betalt ingangsbilletten bliver man ledet igennem et fantask flot opsætning fra verdenskrigen med et nedstyrtet fly, inden man kommer ind i den første hangar, hvor man bliver præsenteret for en rodet omgang fly af ældre typer, her skal dog nævnes det store Sunderland fly som man kan komme ombord i, iøvrigt et fly i 2 etager.
Fantasy of Flight

Fantasy of Flight

Minigolf:

Minigolf er en udpræget sportsaktivitet i Orlando, og der er rigtig mange anlæg, hvoraf de fleste er 2 gange 18 huls baner.
Sammenlignet med dansk minigolfbaner er de alle en storslået oplevelse, med meget fantasifulde udsmykninger, den mest fantastiske er Iflg. min mening Pirates cove, som ligger 2 steder i Orlando, en anden meget speciel minigolfbane er Putting edge som er en indendørs minigolfbane med selvlysende udsmykning, samt specielle udfordringer ved flere af banerne.
Golf

Pirates Cove

Wonderworks:


Tag forbi og se huset, men tag i det hjemlige Experimentarium istedet.
Wonderworks

Arkitektproblemer

Silver Spurs Rodeo


En vaskeægte amerikansk tradition er rodeoshows, som kan opleves i Silver Spurs arene i februar måned.
Men man skal jo dog være opmærksom på at det er dyremishandling, men om det er værre end mange andre måder vi behandler dyr på kan jo så diskuteres.
Men er man der når der er et show syntes jeg det skal opleves, dog irritere det mig grænseløst at amerikanerne ikke bare kan sætte sig ned og se showet, de skal absolut hele tiden rende frem og tilbage fra deres pladser, og kan sagtens finde på at stille sig så andre ikke kan se hvad der foregår nede på arenaen.
Iøvrigt koster en voksen billet 15$, hvilket jo nok må siges at være billigt.
Klovne er der også

Klovne

Blue Spring State Park


Et godt sted at se søkøer i natur skønne omgivelser
Blue spring

Flot natur

Castillo de San Marcos


Castillo de San Marcos er USA's ældste murede fort, påbegyndt af spanierne i 1672 og havde til formål at beskytte Florida's ældste by St. Augustine
Castillo de San Marcos vagt

Vagt